En litt annerledes treningsuke

Hei,

Nå er vi på siste dagen i påsken og så sykt deilig det har vært med ferie. Kjente det var deilig å koble litt av etter en heftig eksamens uke. Tenkte jeg da skulle fortsette og dele min treningsuke, selvom denne har vært litt annerledes da jeg er hjemme og ikke har tilgang til noe treningssenter denne uken. Så har blitt mye yoga og turer i skogene med hunden.

Treningsuke 12

Mandag

Da hadde jeg stått på slalåm dagen før, så her ble det en yoga økt på 30 min.

Tirsdag

Var det familie trening og som vanlig befinner den seg på fotballbanen. Brødrene mine spiller aktivt fotball og pappa er trener. Jeg derimot er jo utrolig dårlig da jeg har aldri har gått på fotball, men er gøy og bli med, også kommer man seg jo ut litt. Vi var på banen i 1t og 30 min. Og spilte kamper mot hverandre samt flere øvelser med ball.

Onsdag

Ble bare en tur i skogen med hunden. Gikk i 45 min.

Torsdag

Begynte jeg med en yoga økt på 30 min. Da jeg fortsatt jobber mot mitt mål om å bli litt mykere. Deretter tok jeg å øvde på pullups og slo rekorden min på seks, nå er jeg oppe på syv. Så målet mot å klare 10 går fremover. Måtte selvfølgelig også gå en tur i skogen med hunden, den varte i ca 2t så var god og sliten i beina.

Fredag

Var det selvfølgelig enda en tur i skogen med hunden på 50min. Deretter ble det en yoga økt på 30min.

Lørdag

Ny tur i skogen, denne gangen med hele familien og vi gikk i litt under 2t i Østmarka. Det var deilig å være ute da været var utrolig fint.

Søndag

Fikk jeg endelig inn en klatre økt og ente opp med å være to timer på Oslo klatresenter. Fikk både buldret og klaret tau. Merket det var deilig å få kjørt seg ut igjen, da det ikke har blitt så mange harde styrkeøkter denne påsken.

Uansett så handler vel påsken om å være ute og nyte det deilige påskeværet. Og jeg merker at både kroppen og hodet har hatt godt av å slappe av litt. Håper dere andre også har hatt en super påskeferie.

Herregud se så nydelig skogen er fortiden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg