Ikke komme helt inn i mitt vanlige treningsmønster enda

Hei, 

Håper alle har hatt en fin uke. Jeg ble hjemme en uke til selv om ferien er over, da jeg ikke har hatt noen forelesninger denne uken. Så tenkte det var greit å bli hjemme og øvelseskjøre med mamma frem og tilbake til Ullevål, da hun hadde stråling denne uken. Derfor har jeg dessverre enda ikke kommet helt inn i mitt vanlige treningsmønster enda, men fikk inn noen gode økter, selv om det fortsatt ble en del turer med hunden og litt yoga.   

Treningsuke 14 

Mandag 

Ble en tur i skogen på 1t og 30min med huden og pappa. Var en veldig fin tur og været var jo fortsatt strålende. Derimot begynner jo snøen og smelte så var sykt glatt ute, heldigvis holdt jeg meg på beina. Når vi kom hjem fra turen valgte jeg å ta en yoga økt på ca 30 min som jeg fant på youtube for å tøye ut litt. 

Tirsdag

Har jeg pole dansing så dro derfor frem og tilbake til Lillehammer for å trene pole i 1t og 30 min. Var sykt gøy som vanlig, dessverre var det nest sistegang så er ikke helt klar for at dette skal bli over enda. 

Onsdag

Ble en yoga økt igjen på 30 min og som vanlig en tur med hunden.   

Torsdag 

Skulle jeg egentlig på en intervalløkt med Pia Seeberg. Den ble dessverre avlyst, så da ente jeg og vennina mi opp med å gå en tur i skogen med hunden. Vi gikk i litt over 1t, men nå begynner jo snøen virkelig og smelte. Så ente derfor med at vi flere ganger falt gjennom snøen og ble en relativt tung tur. Når vi kom hjem avsluttet vi økten med 30min yoga. 

Fredag 

Fikk jeg endelig inn en styrkeøkt. Fant en video av funkygine som trente med mini band. Så fikk en times treningsøkt med mini bands og ble sykt sliten og støl dagen etter. 

Lørdag 

Var savnet etter en gym for stor. Ente da med å betalte for en dag på Elixia, hvor jeg trente et fullkroppsprogram på 1t og 15min, merka det var da deilig å få løftet noen vekter igjen.

Søndag

Våknet jeg og merket at kroppen var god og støl fra de siste dagene så ble bare rolig yoga i 20 min. Tente et duftlys og satt på noen fairy lights for og komme i en rolig atmosfære. 

 

 

Så ble relativt fornøyd med denne uken, og merker jeg blir mykere og mykere etter yogaen, noe som er veldig gøy. Er det fler som pleier og lage seg trenings mål og hva er deres?

   

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg