Ikke helt den optimale treningsuken

Hei, 

Denne uken gikk nok ikke treningen helt som planlagt. Eller rettere sagt jeg valgte å prioritere litt andre ting. Begynte jo uken med eksamen på tirsdag og eksamenfest, så var nok litt for dårlig på onsdag til å trene og valgte heller å ta det med ro. Deretter ble det enda en fest på lørdag for å feire at jeg besto lappen og den gikk nok litt ut av kontroll. Så ble en rolig dag, dagen etter med frokost på peppes. Så kan nok si at dette ikke har vært den mest optimale treningsuka mi, men hadde det uansett veldig morsomt.  

Uke 17

Mandag

Her liker jeg å begynne uken med en intervall så kjørte 4×4 og merket jeg klarte å løpe litt fortere enn forrige gang så dette går fremover. Deretter avsluttet jeg økten med å tøye i 15 min og prøve meg på noen pullups denne gangen gikk 8 så er snart på 10:). 

Tirsdag 

Begynte jeg jo dagen med eksamen, så var relativt sliten, men klarte å dra kroppen til crossfit senteret i Lillehammer og fikk en veldig bra økt på 1t selv om jeg følte meg litt døende på de siste burpeesne. Å selvfølgelig ente jeg på fest på kvelden. 

Onsdag

Ente derfor som hviledag.

Torsdag

Ble det heller ingen økt, men fikk gått en del, da jeg var med på en tur i skogen med friluftsgruppa her på lillehammer. Dette var utrolig koselig, spesielt det å sitte rundt bålet og grille pølser. Så nå er jeg satt inn i styre i friluftsgruppa å skal ta over turgruppa etter sommeren.

Fredag

Fikk jeg inn en klatreøkt som var veldig gøy da det var flere nye buldrere. Dessverre hadde jeg en sånn dag hvor ingen ting funket, så slett ordentlig med å få til flere løyper jeg har klart flere ganger før. 

Lørdag 

Var det en ny dag i klatreveggen, denne gangen med gutta. Dette gikk mye bedre å fikk selv prøvd meg på en rød-løype noe som var veldig gøy. Ente også med å være utrolig støl i både armer å rygg etterpå så er veldig fornøyd med økta. 

Søndag

Ente det med enda en hviledag da jeg både var støl fra klatringa og litt dårlig fra kvelden før 😛 

Derimot hadde jeg en sykt bra uke, og kan ikke huske å ha hatt det så gøy på lenge. Håper dere andre også hadde en fin uke. (bilde fra pinterest)  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg