Besto prøven

Jippi jeg besto prøven, nå føler jeg meg 10kg lettere. Jeg har hatt en sånn sikkelig klump i magen i hele dag, så var utrolig deilig å vite at jeg besto.

Nå skal jeg feire ved å slappe av litt å dra på klatring. Og i kveld er det Halloween Party for psykologi studenter så dette blir nok en bra dag.

Multiple Choice prøve i morgen

Æææ har multiple Choice prøve i psykologi i morgen. Er sykt stressa har lest nå i flere dager, men er sykt avhengig av å bestå denne for å komme opp til eksamen. Eller vi får vel en sjanse nummer to om vi ikke klarer det første gangen, men det hadde vårt så sykt kjipt å måtte vente en uke for å prøve på nytt. Så nå har jeg lest masse å pugget på alle delene av hjernen. Så jeg bare håper på å bestå. Jeg veit jeg har lest mer enn flere av vennene mine, men det virker fortsatt som om de har mye mer kontroll en meg, så jeg bare håper at jeg klarer å slappe av under prøven og se logikken i svarene. Psykologi er jo veldig logisk, som oftest ligger jo bare svare i spørsmålet.

Vel ønsk meg lykke til, håper så inderlig jeg klarer dette.

På jakt etter livsglede i Lillehammer

Jaja da har jeg nettopp kommet hjem fra byen her i Lillehammer. Og selvom man kanskje ikke burde si det så var jeg litt på jakt etter en liten klinings da jeg og venninnene mine dro ut på byen. Jeg veit ikke om det er fordi hun hadde kjæresten med og jeg ble litt misunnelig, eller om jeg bare hadde lyst til å føle meg verdsatt et sekund.

Men uansett så klinte jeg med denne fyren som jeg så hadde gått hele kveld med flere andre jenter, og jeg var egentlig gira på kompisen hans, men da kompisen var for feig tok jeg han andre som trådde frem. Jeg veit det er galt og jeg ville bare ha det litt gøy, bare kline litt, jeg brydde meg ikke. Å nå føler jeg meg litt stygg. Da jeg rett å slett bare tok den først jeg viste ville kline, i stede for å faktisk vent på kompisen, jeg så han ble lei seg da det var han andre jeg valgte. Siden jeg egentlig hadde flørtet med kompisen, men jaja var litt gøy å kline uansett.

Jeg har flørta med gutter så altfor mange ganger som har valgt venninna mi fremfor meg fordi hun er enklere, å nå er jeg akkurat som henne. Jeg skulle ha sagt nei til han å gått bort til kompisen men sånt tørr jeg ikke. Dessuten veit jeg ikke helt om jeg har troa på kjærlighet å da er det best å bare ta det du har noen ganger selvom det er fælt. Jeg veit helle ikke om dette gir mening, men den siste tiden har jeg følt meg helt tom. Jeg håpet kanskje denne kvelden ville hjelpe meg å føle noe igjen, men det skjedde ikke.

Så jaja utenom mine små angstanfall, får jeg fortsette å lete ette hook på byen. Kanskje jeg finner et som skal få meg til å sette pris på livet. Ikke at jeg aner hvorfor alt føles tomt nå, men det ordner seg sikkert etter hver, snakke. <3

Liten tur på Snoka

Denne helgen har vært så koselig. Jeg har vært en tur på Kongsvinger og feiret bursdagen til farmor både på fredag og lørdag. Det var så hyggelig og nesten hele familien på pappa sin side var der. Min var dessverre ikke der, da pappa og broren min var på fotballcup i Sverige og mamma er jo hjemme med kreft og orker ikke så mye. Derfor ble det å dra til Kongsvinger litt slitsomt for henne så da stilte jeg opp.

Det var så hyggelig vi spilte rykte går en kveld. Som ga en god latter rundt hele boret, da vi ikke er en så flink tegne familie. Utrolig hvordan en slangeagurk kan bli til hageparty. Fordi som ikke veit går spille ut på at du får et ord du skal tegne på et minutt, så skal neste gjette også tegner naboen deretter hva den forrige personen tippet, så er det åtte runder og utrolig gøy å se hva resultatet blir til slutt. I tillegg får du sett alle de fantastiske tegningene :p

Vi var også en tur på snoka som er en type interiørbutikk, den anbefaler jeg alle å se. Det er et hus som er gjort om til en butikk og de har forskjellige temaer, nå er det jul, og hvert rom har forskjellige jule temaer. Det det kuleste jeg har sett på lenge. Nå er jeg så gira på jul. Mamma og pappa har egentlig snakket om å ikke feire jul så veldig i år siden mamma har cellegift 22 desember. Men jeg skal ha jul i år for det. Studie mitt slutter også tidlig så da får jeg bare pynte og lage julemat selv hjemme. Det er jo i jula familie virkelig betyr noe så da får vi andre stille opp. Selvom jeg virkelig er spent på denne julen og håper det kommer til å gå fint med mamma siden det er da hun er på sitt svakeste. Men uansett tilbake til snoka det er en utrolig butikk og anbefaler alle å sjekke den ut. Man må også passe på å gå flere runder i butikken for å få med alle detaljene. Butikken er bare så sykt kul og ordentlig gjennomført, selvom jeg ikke kjøpte noe da alt var veldig dyrt og ikke helt innenfor student budsjettet.

Nei så dette var en utrolig fin helg og det får deg virkelig til å sette pris på familien. Tanta mi hadde strikket flere luer til mamma som var så koselig, og man føler virkelig at man betyr noe og det var bare en fantastisk helg fylt med mye kjærlighet. Som fikk meg til å lengte litt hjem, men også bare sette så utrolig pris på den familien jeg har og hvor heldig jeg er som har en så sammensveiset og stor familie. Vi feiret hos onkelen og tanten min og det sov jo folk overalt på sofaer, madrasser på kontoret, og på alle soverommene de hadde var det lagt ut ekstra madrasser. Vi var tross alt 11 som sov der.

Så ja jeg hadde en fantstisk helg på Kongsvinger.

Legger med noen litt dårlige mobilbilder fra Snoka

Kompliment på klatringen

Ååå dagen i dag har vært kjempe bra. Har nettopp kommet ut av dusjen etter en ordentlig klatre økt, den gikk kjempe bra. Kjenner jeg blir mindre og mindre støl i hendene dagen etter vi klatrer, noe som betyr at jeg holder på å bli sterkere.

Hadde det sykt gøy på slutten av dagens økt siden jeg bare skulle klatre en sjapp runde opp veggen. Også viste jeg at vanskelighetsgraden på løypa jeg skulle klatre ikke var så tung, men jeg var litt sliten å skulle bare ha noe greit å avslutte med noe greit. Til min begeistrede derimot gikk den kjempe bra, til å med han som sikret meg sa jeg gjorde en bra jobb med å løse løypa, noe som er kjempe gøy da han er sykt flink, og klatrer flere ganger dagen han har drevet aktiv med klatring og konkurranser siden hav var tolv. Så var litt stort å få kompliment fra han. Ble litt stolt "hihi"

Utenom det fikk jeg også kjøpt en skjorte til Halloween kostymet mitt i dag, for skal være noe så enkelt som en pirat, men gleder meg fortsatt til å kle meg ut, elsker sånne greier. Har også lastet ned et spill i helgen som jeg har blitt helt hekta på anbefales å prøve heter "fight list" og spiller det mot vennene mine hele tiden. Vi brukte liksom dobbelt så lang tid på å jobbe med exphil i dag siden ingen av oss klarte å legge fra oss spillet.

Så alt i alt har dette vært en fin dag, og jeg gleder meg til MMA i morgen.

Snakkes <3

Mamma har brystkreft

Okey jeg veit det er mange kampanjer nå ute å går om brystkreft og det er kanskje derfor jeg er litt ekstra stressa eller lei meg fortiden. For mamma fikk brystkreft i august. Å jeg veit at alle legene sier det kommer til å gå bra og hun har veldig bra prognoser, svulsen har gått sykt mye ned de siste celgift periodene. Men jeg er fortsatt dritt redd, tenk om det ikke går bra og jeg mister mamma!! Jeg har alt mistet oldemoren og farfar dette året, jeg kan ikke miste en til, spesielt mamma!!

Og i morgen skal jeg hjem til Oslo og besøke familien og jeg syns det er sykt skummelt. Når jeg kommer hjem nå har ikke mamma hår lenger. Jeg veit det bare er en teit liten ting, men det gjør alt så virkelig. De andre gangene jeg har dratt hjem fra hybelen etter at mamma har tatt cellegift har hun bare vært litt ekstra sliten, så det blir mer som når hun har influensa. Men nå er det ekte man ser det så tydelig, hun blir bare mer å mer sliten og det skremmer meg. Mamma har alltid vært en så aktiv å livlig person det er så rart å se henne bli svakere. Og jeg veit det kommer til å gå bedre etterhvert. Siste cellegift er i jula så vi får bare holde ut til da og da kan det bare gå oppover.

Men det er bare så rart å ha kreft i familien jeg trodde liksom aldri det skulle ramme oss. Og jeg veit at med mamma så kommer det høyst sannsynlig til å gå veldig bra, men er det så gærent å bekymre seg, det er tross alt kreft man veit aldri hva som kan skje.

Så dette er meg som friker litt ut på kvelden før jeg skal legge meg.

Jaja skal fortelle hvordan helgen går 🙂 snakkes

En katt hoppet inn vinduet vårt

Var på min første urnenedsettelse i går, var veldig rart syns jeg. Det var for farfar så trodde det skulle være veldig trist, men syns det var mer rart en trist, først heiste man urnen ned i jorden også tok pappa og broren min å la jord over, også var det ferdig. Jeg hadde liksom trodd det skulle være mer enn det. Resten av kvelden ble brukt på Biri med familien, også hadde vi en liten fotballøkt på banen.

I dag ble jeg kjørt tilbake til hybelen av pappa også kjøpte han mat til meg på veien, noe som hjelper til på student budsjettet. Også var jeg og roomien min på bondens markert i byn i stad, den var veldig fin og med masse gratis mat :p Også når vi skulle lage middag da vi kom tilbake hoppet det en katt inn vinduet vårt. Den var sykt søt så vi lot den være her en halv time før vi kastet den ut. Nå skal vi kose oss med Browine og is å se skal vi danse. Jeg gleder meg sykt, dette blir en koselig kveld.

R5 konsert

Er rart hvordan livet går sånn opp og ned. Mandag var kjempe bra vi var noen venner som dro til en pannekake cafe. Den var så søt med litt italiensk preg. Fikk pannekaker med eplemos, kanel og rosiner, var sykt digg. Hele uken har egentlig vært veldig bra. Har fort levert en oppgave i exphil som heldig hvis ble godkjent.

Dro også en tur hjem denne uka, var på R5 konsert den var dritt bra. Var så gøy og se på dem og de skapte ordentlig stemning. Har egentlig ikke hørt så mye på dem, men bare fant billettene på nettet også siden det ikke var så dyrt bestemte bare jeg og en venninne og dra, og nå har jeg blitt super fan, har hørt på musikken demmes i strek i to dager.

Lørdagen derimot våknet jeg opp å var bare så trist, veit ikke om det er fordi konserten var over, og jeg blir alltid litt deppa når noe man har hypet sikkelig opp plutselig ender. Dro bort til noen venner på kvelden da og så på “skal vi danse” men det funket ikke på sumo. Så vi gikk over til netflix og så heller på “how I met your mother”. Men har liksom vært litt nedfor siden fredag kveld til nå som det er søndag, og aner ikke hvorfor, men livet går vel bare litt sånn opp og ned i perioder. Blir sikkert bedre i morgen når man skal møte gjengen igjen for å diskutere exphil :p 

Så dagen i dag har hovedsakelig godt til å se på serier på netflix.