Exphil eksamen

Åå hjelp har innlevering av hjemme eksamen i exphil i morgen, å jeg håper bare så sykt på at det går bra. Vi har nå jobbet med dette i to uker å jeg håper så sykt at jeg har tolket oppgaven riktig. Jeg veit dette er min første eksamen så jeg bør bli fornøyd enn hvordan dette går, men jeg kan ikke noe for å håpe på en bra karakter. Hadde vær så sinnsykt gøy med en B.

Det går så sykt dårlig med lesning i psykologi der føler jeg meg fortsatt helt blank selvom jeg leser masse så krysser fingrene. Skal bare lese over eksamen en sjapp gang i morgen før jeg leverer. Æææ det er er skummelt. Det digg er at det er julegrantenningen i morgen så når vi er ferdig med eksamen og har levert kan vi feire med ordentlig julestemning på kvelden som jeg gleder meg veldig til.

Vel det var alt for denne gang

Natta <3

Hva er energigivende og energitapende for oss

På mandag var jeg på et foredrag av kreftforeningen om fysisk aktivitet og ernæring, noe som var veldig gøy selvom jeg følte det handle mer om bevisstheten enn aktivitet, men så var målgruppen egentlig pensjonister så jeg skjønner kanskje hvorfor ikke alt handlet om treningssenteret. Allikevel poenget mitt er at selvom det ikke ble som jeg hadde forventet var det veldig bra, og hadde også en del sammenheng av hva vi har lært i psykologien.

Hun som holdt foredraget snakket veldig om det å være beviste på oss selv å våre valg, noe jeg syns selv er veldig viktig i en travel hverdag, og det å ta tid til oss selv å gjøre noe vi liker. Jeg merker selv at jeg har en tendens til å stresse igjennom dagen å tenke på alt jeg burde få gjort istedenfor å stoppe opp trekke pust dypt og bare nyte øyeblikket. Jeg for eksempel bare elsker snø, og i de siste dagene her på Lillehammer har det snødd og vært strålende sol noe jeg nesten ikke legger merke til mer her jeg løper til bussen. Så i går tok jeg en stopper og bare nøt utsiktene og stillheten, og så måtte jeg selvfølgelig bare ta et bilde og sende hjem til mamma som er blitt ganske dårlig av cellegiften for å munter henne opp litt.

Hun snakket oss om det å legge merke til hva som er energigivende og energitapende for oss. Dette er selvfølgelig individuelt, men det satt meg litt i tenkeboksen. Jeg elsker å trene og dette gir meg som oftest energi, men ting som ofte kan tape oss for energi er alle våre bekymringer som hvordan kommer eksamen til å gå, eller jeg burde ha vasket leiligheten, men jeg har ikke tid. Så dette føler jeg er noe egentlig alle bør reflektere litt over. For ofte er vi sliterne uten noen grunn og det kan hende at grunnen er fordi vi har hatt en tanke som har plaget oss hele dagen.

En måte man kan takle dette på er å skrive ned alt som irriterer eller plager oss der å da, ned i en bok også bare legge det fra seg å bli ferdig med det, eller du kan se på en klokke og tenke at jeg skal stresse tre minutter til om eksamen også legger jeg den tanken fra meg. Dette er da smarte strategier for å kanskje takle stress litt bedre i hverdagen og jeg har slev brukt metoden flere ganger de siste årene. Du føler deg ofte litt bedre når du har alt på et papir og innser at det du kanskje var så redd over ikke egentlig er så ille.

Så alt i alt var dette foredraget veldig interessant og man får litt bedre selv innsikt. Det var også deilig å snakke med flere som har hatt kreft da det gjør meg litt tryggere på at det vil gå bra med mamma. Nå har hun bare to ganger til med cellegift noe som er sykt spennende så dette går riktig vei.

Vel nå skal jeg legge meg

Natta <3

Perfekt kinokveld

Ååå i dag har vært en bra dag. Det starter med strålende sol ute så jeg gikk meg en morgentur som bare satt meg i det perfekte humøret for resten av dagen. Også litt seinere møtes jeg og noen venninner for å trene litt MMA, noe som var veldig gøy. Nå har jeg noen nye blåmerker.

Deretter inviterte jeg alle på vegetar curry hjemme hos meg, den var kjempe digg. Videre dro vi ut på kino og så home again. Det var tross alt den store kino dagen i Lillehammer i dag. Så halv pris på billetter, som passer perfekt til en fattig student. Å denne filmen var bare den perfekte filmen for å fullføre denne jente kvelden. Den var fantstisk morsom vi lo gjennom hel, og samtidig hadde den en fin romantisk touch som var bare helt fantastisk. Den er den perfekte blandingen mellom romantisk og komedie og går definitivt opp på listen min over favoritt filmer. Anbefales sterkt til en jentekveld spesielt også da den har en sterk kvinnerolle noe som jeg er veldig fan av.

Da vi dro hjem inviterte jeg venninna mi over til å se skal vi danse, som var utrolig spennene jeg bare elsker alle deltageren så utrolig trist at Jorun røyk ut. Men nå er jeg sykt gira på semifinale.

Så dette har vært en utrolig fin og morsom dag, håper dere andre også har hatt en bra dag.

Snakkes <3