For en start

Da var første skoleuka ferdig, å for en start. Hehe jeg har alt klart å havne bak på studie. Neida men merker jeg ikke har kommet ordentlig inni mine studievaner igjen enda. Så blir nok litt ekstra lesing i helgen får å henge med neste uke.

Derimot var det det sinnsykt deilig å komme tilbake til hverdagen å få inn litt struktur etter ferien. Klatringa har startet for fult igjen noe som var sykt digg. Har klatret tre ganger denne uka og merker det det har vært en stund siden sist, er sykt støl nå! Pluss at jeg og en venninne har et mål om en skitur i uka så vi fikk presset inn en i stad før jeg måtte rekke toget mitt hjem for helgen. Så treninga har i hvert fall begynt for fult. Noe jeg er sykt glad for da det ble en litt inaktiv jul noe som passer meg litt dårlig da jeg er svært glad i å være aktiv. But now I’m back.

Så neida første skoleuka har vært veldig bra, må bare få satt meg ned å lese litt sosial psykologi så er jeg med igjen til forelesingen på mandag.

Nå sitter jeg på toget hjem for å besøke mamma på Ahus da hun er innlagt der over helgen etter en operasjon for å fjerne kreften. Hun er endelig kreftfri da som er sykt deilig, det er selvfølgelig stråling igjen, men det dødelige er i hvert fall borte og jeg veit mamma vil klare seg. Det var sykt skummet en periode da vi hadde 50% sjanse på at cellegiften skulle funke, men heldigvis har alt gått bra å jeg er så sykt lettet.

Så håper all andre har også hatt en fin uke, eller får en bra helg.

Snakkes

Fantastisk skitur

Hei og godt nyttår på etterskudd

Det er skjedd så mye den siste måneden hjemme med familien og mammas kreft at jeg føler det ikke har vært noe tid til blogging, men nå er jeg tilbake.

Jeg har tenkt en del på hva jeg egentlig vil med denne bloggen og hvorfor jeg egentlig lagde den. I starten var det bare for å få ut en del frustrasjon med all mobbingen på skolen, pluss at jeg vil bli bedre med å skrive på grunn av dysleksien. (De fleste innleggende mine er private da). Jeg kunne derimot tenke meg å ta dere mer med på hva som betyr en del for meg nå og mine interesser. Derfor er mitt nyttårsforsett å være flinkere til å blogge mer om mat å trening pluss en del om hva jeg syns er så sykt interessant med psykologi. Det vil nok fortsatt bli en del hverdags ting jeg tenker på eller kanskje blir litt frustrert av.

Nå er jeg derimot tilbake på Lillehammer og kjenner det er deilig å være tilbake til hybelen. I dag var jeg også på en nydelig skitur som var den første i år. Det var så digg å komme seg ut på ski igjen har gledet meg til dette så lenge. Føre i Lillehammer er jo helt supert. Jeg og en venninne tok bare en rolig tur opp til birkebeiner stadion, da vi følte det var greit å starte første turen rolig, men nå er jeg bare sykt gira på flere skiturer fremover.

Føler også at jeg endelig får startet treningen ordentlig igjen da det er blitt dårlig med det i jula, men nå har jeg til og med årskort på klatresenter her oppe så dette skal blir bra.

Håper også dere har hatt en god start i januar

Vi snakkes snart