Nytt pole dansing kurs

Hei,

Da har jeg nettopp kommet hjem fra enda en pole dansing time og det var utrolig gøy som alltid. Har nettopp startet på nytt krus så var litt spent på hvordan det ville gå og hvem det var med, men viste seg at alle på kurset var studenter og det gikk overraskende bra. Vi har en annen trener enn sist, men kjenner jeg er mer fan av hun er da vi har begynt å lære en del flere kombinasjoner og vi skal tilslutt klare å få lagd en dans vi skal fremføre. Som er sykt spennende. Føler meg mer å mer sexy etter hver time. Så i dag har vi øvd en god del på klatring og sitte på stanga, samt en del sexy måter å komme seg opp fra gulvet på, dette er både skummelt men utrolig gøy. Vi danset en periode til sanger fra fifty shades of grey, hehe da følte jeg meg sykt sexy.

Så dette har vært en bra dag. Pluss at når jeg kom hjem hadde han ene jeg bor med noen kompiser på besøk hvor de hadde lagd kake da han ene av dem har bursdag. Så nå skal jeg kose meg med ostekake.

Håper dere har hatt en fin dag, er det flere som driver med pole dansing her?

Bilde fra Pinterest

Treningsuke 34 pluss Xrun

Hei

Nå er hverdagen tilbake for fullt, med forelesninger, pluss oppgaver og innleveringer og selvfølgelig begynner treningsuka endelig å få litt rytme igjen. Så tenkte å begynne å dele treningsukene mine igjen nå som de faktisk inneholder litt mer struktur. Løp også xrun i helga så måtte ta noen litt rolige dager da jeg ikke ville slite meg ut før løpet, pluss at jeg ikke har trent så mye styrke i det siste så blir støl med en gang. Så gleder meg til jeg er over den kneika igjen.

Mandag

Var det tilbake på pole dansing i en time, hvor jrg og Tuva (som jeg bor med) hadde en kartleggings time for å se hvilket nivå vi kunne gå videre på. Den gikk utrolig bra da vi kunne velge å gå opp et eller to nivåer. Så nå er vi på nivå 1 og er ferdig med nybegynner som er litt digg. Hehe nå føler vi oss litt mer proffe.

Tirsdag

Ble det tilbake på CrossFit senteret, det ble tung økt, men utrolig digg når vi ble ferdig.

Onsdag

Begynte jeg dagen med en joggetur for å kartlegge formen til xrun. Den gikk overraskende bra. På kvelden hadde vi vår første pole dansing time i ny klasse. Hehe dette ble mye tungere enn hva vi var vandt med, men var gøy med en utfordring å ble ekstra gira på å fortsette.

Torsdag

Hadde jeg en hviledag da jeg var litt støl å sliten.

Fredag

Ble enda en hviledag

Lørdag

Var det duket for xrun, så da var det opp klokken åtte å gjøre seg i stand før vi kjørte til løypa. Kjente jeg ble litt vel redd da jeg så hindrene, forsto virkelig ikke hvordan jeg og broren min skulle komme oss gjennom den løypa, men det gikk faen meg bra. Vi fullførte på 49minutter og kom på 11 og 12 plass som er utrolig gøy. Så neste år skal vi blant topp 10. Anbefaler flere å prøve seg på xrun. Det er utrolig morsomt å er så sykt mange forskjellige hinder så du får testet deg på alt noe som ga en sykt stor mestringsfølelse på slutten.

Søndag

Ble da enda en hviledag da jeg var litt vel sliten etter xrun. Pluss at jeg hadde vært på byn dagen før så var nok litt fyllesyk :p

Utrolig morsomt løp, men bildene kom nok ikke ut i superkvalitet

De utrolige 2 fantastisk film

Hei,

Nå var jeg nettopp på kino med familien og så de utrolige 2. Den var fantastisk anbefaler alle å se den. Filmen starter der den første filmen sluttet noe jeg syns var veldig bra. For da føler du at du ikke har gått glipp av noe. Superheltene har heller ikke lov til å bruke kreftene sine, så filmen handler litt om kampen demmes for å få lov å komme tilbake til overflaten og ikke leve skjult lenger. Samt at du ser en del av Jack Jack sine superkrefter. Føler du ler så mye under denne filmen samtidig som den er utrolig spennende i perioder så den bør definitivt ses. Filmen var rett å slett en stor suksess å det var flere av oss eldre i salen en unger som var litt gøy. Så tror det er mange av oss som har ventet på en toer.

Vegetarburger med tilbehør

Hei,

Håper alle har hatt en fin start på uken. Jeg hadde fadderuka forrige uke. Så kjenner jeg er litt redusert i dag. Derfor tenkte jeg å dele en enkel middagsoppskrifter jeg lager når energi nivået kanskje ikke er helt på topp.

Dette er oppskrift til en person.

Ingredienser

2 hvitløksfedd

1chill

1løk

1 vegetarburger (av selleri denne gangen)

1 gulrot

1/2 brokkoli

1 neve grønnkål

Litt ojle

Og ønsket krydder.

Fremgangsmåte

Dette er super enkelt.

Kutt opp hvitløk, løk og chill.

Ha litt olje i pannen mens du freser hvitløk, løk og chilli sammen.

Kutt opp brokkoli og gulrot. Ha det i pannen.

Om du da er like lat som meg, lar du da grønnsakene steke på den ene siden av panna og legger burgeren oppi på den andre siden.

Når alt sammen er varmt, kan du blande inn grønnkålen i grønnsakene.

Jeg tilsatte også litt salt med urter som krydder.

Deretter er det bare å hele alt over på en tallerken å nytte dagens enkle måltid.

Dette er jo også perfekt å lage når du bare har litt grønnsaker som rester du trenger å bruke opp.

Håper dere alle får en fin uke videre

Liten tur til kusina mi

Hei, 

Nå kom jeg nettopp tilbake fra besøk hos kusina mi og det var utrolig hyggelig. Må si det var litt av et tiltak og først komme seg ut av døra for å dra til Gjøvik å besøke henne, men var så vært det da jeg kom opp ditt. Startet nemlig dagen med å dra på jobb litt vel sliten, så kom jeg hjem og var med hun jeg bor med på en treningsøkt. Så hadde vel egentlig mest lyst til å bare legge meg på sofaen etterpå, men fikk meg selv i dusjen og deretter i bilen på vei til Gjøvik og det var så hvert det.

Var utrolig hyggelig å se hvor hun bodde, men jeg skjønner ikke hvorfor alle hybel ganger må se ut som sykehusganger. For rommene er jo fine og store så hvorfor må gangen være så stusslig. Vi ente med å dra på en Kina restaurant som hadde veldig god mat. Det var så hyggelig å se hverandre igjen og vi bondet som vi alltid gjør om våre sære besteforeldrene. For de gjør så mye rart og har sagt så mye rart til oss, som å kommentere hver gang du får en ny kvise, eller om du går opp litt i vekt osv. Så vi får høre mye rart i løpet av et år. Derfor er det veldig gøy å høre hva besteforeldre våres har sagt til henne og vis a versa. 

Så alt i alt hadde vi en utrolig hyggelig kveld å nå ligger jeg på sofaen som slakt og ser på Typisk deg på tven. og ser helt fantastisk ut 😛 

 

Britney Spears konsert og en liten tur til Bergen

Hei,

Nå har jeg kommet meg til Lillehammer etter Britney Spears konserten som bare var fantastisk. Jeg veit den fikk dårlig kritikk, men showet hennes var nesten helt likt som det i Vegas. Nå har jeg stor barndoms fan da, så hadde vel uansett vært kjempe fornøyd. Danserne hennes var så stilige og alle er så godt trent og så sexy. Håper jeg kan ta med meg noen av selvtilliten hennes videre i pole dansing timene min. Også elsket jeg bare alle kostymene.

Derimot var det jeg egentlig hadde tenkt til å dele med dere min lille tur til Bergen. Da den var helt nydelig. Brukte første dagen på å gå opp Ulriken. Når jeg kom til toppen var det fylt av tåke så, så ingen ting, men satt meg ned på en kafé en times tid, og når jeg da gikk ut hadde tåken letter så gikk en liten ekstra runde rundt Ulriken før jeg gikk hjem igjen. Og til venninna mi som jeg skulle sove oss, så vi lå på sofaen resten av kvelden og så på Netflix.

Dag to brukte jeg på å gå opp fløyen og gå noen turer oppi der. Pluss at jeg satt meg litt inn i skogen og leste boken min en stund før jeg gikk videre, og var så heldig at da jeg snudde for å ned igjen rakk jeg akkurat tilbake før det begynte å regne som et helvete. På kvelden gikk jeg og venninna mi for å så ocean 8 på kino. Den anbefales på det beste. Den var utrolig spennende og morsom pluss at jeg likte alle skuespillerene og man får nesten lyst til å bli en tyv etter å ha sett filmen.

Den siste dagen min, gikk vi rundt i byen, også tok vi en tur på Bergens festning og selvfølgelig gikk vi på bryggen. På kvelden gikk vi ut å spiste på en amerikansk dinner som hadde sykt gode burgere og milkshake, så var så sykt mett etter vi hadde vært der, så når jeg skulle ta natttoget senere på kvelden sovnet jeg godt inn.

Nå begynner skolen om to dager så er spent på å starte hverdagen igjen. Hehe hjelp. Dere da, har dere hatt en fin ferie? Og når begynner dere på skolen?

Liten tur til Trondheim

Hei

 

Nå har jeg kommet hjem fra min lille reise. Har nemlig både vært i Trondheim og Bergen denne uken, og det har vært helt fantastisk. Var litt uheldig med været i Trondheim da det regnet en del, men var fortsatt en flott tur. Bodde hos en venninne jeg studere med. Så første dagen gikk vi rundt i byen og jeg fikk med meg festningen, Nidarosdomen pluss at det var Olavsdagene så vi fikk også med oss flere boder og matfestivalen var samme helg så smakte også på utrolig mye digg mat.

 

Dag to gikk vi litt rundt i byen og kjøpte bursdagsgave til kjærestene hennes, pluss litt shopping til oss selv selvfølgelig. Også spiste vi middag på en resturantene kaldt Graffi som hadde sykt godt mat, det anbefales.

 

Den siste dagen jeg var der, gikk vi en skogstur, men det regnet hele dagen så turen ble ikke så lang og vi brukte heller dagen på å se litt serier og spille billiard og bordtennis som var utrolig hyggelig. Så ble dette lille eventyret over å jeg satt på toget tilbake til Lillehammer. Før jeg dro videre til Bergen neste dag.

 

Skal fortelle mer om Bergen i morgen. Nå skal jeg på Britney Spears konsert så gleder meg sykt 😁

 

Har ikke klart og legge fra meg boka

Hei hei,

Nå sitter jeg i stua og bare venter på at klokken skal gå. Skal nemlig ta et tog til Trondheim kl 0120, så nå prøver jeg å holde meg våken, ved å gjøre alle ting jeg burde ha gjort for lenge siden. Har nemlig vasket huset. Satt på flere klesvasken og lagt inn alle kommende forelesninger i kalenderen. Så nå går de siste timene sakte.

Dessuten er det jo ingen ting på tv-en, så nå ligger jeg å leser boken min. Som kanskje er like greit for den er så spennene. Leser "Empire of Storms" av Sarah J. Maas. Er den femte boken i serien og den er så bra. Har bare pløyd gjennom bok etter bok denne sommeren. Så om noen er litt glad i fantasy anbefaler jeg å lese denne serien. Første bok begynner med en jente som har tidligere vært en assassin og har nå blitt fanget å tatt som slave. Før hun en dag blir tilkalt av kongen for å delta i et av mesterskapene hans og etter det følger du reisen hennes. Celaena som hun heter er bare tidens mest badass person og man får bare så sykt lyst til å være henne. Dessuten er det utrolig mange kule sterke kvinneroller som er med i serien og man blir bare så inspirert og man får lyst til å bli litt tøffere i hverdagen, ikke at det er noe mangler på gutter assa, og for å si det sånn de fleste virker ganske kjekke og fantastiske.

Neida så nå sitter jeg her i sofaen og bare ventet, kjenner jeg nå gleder meg til å sette meg på toget å sovne.

Er det fler som har lest bøkene til Sarah J. Maas?