Levde livet i Magaluf

Herrgud jeg var en uke på ferie i Magaluf !

 

Det var vilt for å si det sånn. Turen begynte bra for å si det sånn, da jeg og hun ene venninna mi klarte og glemme pass så vi måtte skaffe nødpass. Flaks for oss var det ingen kø så det gikk heldigvis fort. Jeg dro ned med to venninner fra videregående. Planen var å bare  ta dagene som de kom, og for å i det sånn det gikk unna.

Vi fant oss favoritt plassen for is

Første dagen sjekket vi inn på hotellet og det var relativt fint, pluss at vi hadde et stort basseng med masse vannsklier som var utrolig gøy, å som jeg elsker vannsklier. Det var spesielt en hvor vi alle startet likt på hver vår matt og hadde første mann ned det var sykt gøy. Så dagene gikk mest til bading ved bassenget eller stranden og festing på kvelden da for å si det sånn.

Ligger godt ved bassenget 

Som dere sikkert veit er jo Magaluf tidens party sted, så det ble mye festing.Tror egentlig ingen av oss viste ordentlig hva vi gikk til før vi var der nede. Og vi alle har nok endt opp med litt smålig ødelagt levere 😛 Første dagen dro vi på tidens skumparty da de solgte billetter på hotellet. Neste dag var vi så utrolig slitne fra både reisen og festen fra gårsdagen, at vi lå ved bassenget hele dagen og på kvelden ente opp med å ta en is på stranden. Da ble ingen festing på oss.

Det manglet ikke på alkohol i butikkene 

Uten om det hadde vi nok flest dager på stripa hvor vi havna tilfeldige steder hver dag, herregud det er jo så billig med drikke fordi alle prøver å få deg inn på klubben sin. Vi hadde en dag hvor vi var på båtparty det var sykt kult, jeg har aldri vært på noe lignende. Båten stopper halvveis så en får badet og alt. Her møtte vi noen sykt kule folk fra Sveits som vi hang med resten av oppholdet, de inviterte oss på bursdagen til han ene, og dagen etter ble de med oss ut å spise, pluss at vi dro ut sammen på kvelden.

 

vi er klare for fest 

Hehe dagen på stranda gjorde meg så solbrent

Den siste dagen tok vi rolig med kun en øl på en bar, før vi gikk hjem og la oss. Flyet vårt gikk seint dagen etter så vi hadde bestemt oss for å bruke dagen på og gå i Palma. Det var en utrolig fin by den anbefales å ses. Byen er full av historie og om du er interessert i katedraler, hadde byen flere og den var bare utrolig fin og vandre i, selv om vi var relativt slitne.

vi fant et 600år gammelt tre

En av Palmas flere små gater 

Vi klarte og få et bilde sammen som ikke ble tatt i fylla

Tilslutt klarte vi å komme oss trygt tilbake til Norge, hehe selvom jeg tror vi alle er litt forkjølet, men det går jo alltids over.

Da har jeg vært på Galdhøppigen

Hei,

 

Da har jeg endelig klart og komme meg opp på Norges høyeste fjell!! Dette har hvert noe familien har snakket om i flere år, men vi har aldri fått det til, men i år gikk det endelig. Hehe hvertfall for meg og broren min, mamma og pappa valgte heller å ta fri helgen på hytta.

 

Broren min kom til Lillehammer på fredag etter jeg var ferdig på jobb, så kjørte vi til Spikerstulen og fikk lagd oss til på et lite rom i en hytte fra DNT. Der fikk vi oss en god natt søvn så vi var klare til neste dag.

 

Vi begynte dagen med litt frokost, men fy søren så dyrt 170kr for en person for frokost, også må du betale tillegg for matpakke, det er den dyreste frokosten jeg har spist på lenge, neste gang skal vi huske og ta med egen mat. Derimot var vi super heldige med været det var strålende sol hele turen så den var fantastisk. Elsker hvordan vi går fra lyng og grønne-områder opp til snø og stein, syns naturen er så fin og fascinerende, samt at det var en utrolig hyggelig tur for oss. Broren min flytter til USA til høsten så da rakk vi og finne litt tilbake til hverandre før han drar avgårde i 4 år, som er bare helt sykt. Han kommer heldigvis hjem til jul 🙂 Vi kan hvertfall si vi har hvert på norges høyestefjell sammen. Vi brukte totalt 7t opp og ned med gode pauser og lunsj så var ikke en så tung tur som vi trodde. Den er greiere og gå enn man tror, anbefaler alle å ta en tur opp, var en del kø på toppen da mange skal ta bilder, men følte ikke det var så mange mennesker på stien vi gikk. Er bare på toppen det er litt kaos da en møter på de fra Juvasshytta også så det blir dobbelt av mennesker.

Da begynner turen oppover 

 

Nærmer oss toppen

Da var vi kommet til toppen !!

 

Nesten nede kan se Spikerstulen nå

Syns tåken her var så kul, ser ut som jeg ikke har fått lastet opp hele bildet. 

 

Søndagen pakket vi og dro tidlig hjemover, med en stopp innom farmor på Biri for litt gratis lunsj. Alltid koselig med en tur innom besteforeldre, nå har jeg bare to dager igjen av ferie før jeg begynner med jobb igjen.

 

Er klar for Pink konsert i kveld flere som skal? Jeg er sykt spent spesielt på showet