Liten Road trip i Canada

Hei,

 

Håper alle har en fin uke så langt. Jeg tenkte å dele noen bilder jeg tok på en road trip jeg og noen venninner bestemte oss for å ta i helgen, da skolen bestemte seg for å streike. Vi kjørte fra Prince Geroge til Prince Rupert, og stoppet en dag i Terrace. Det var rom-kameraten vår fra Canada da som kjørte meg og en venninne fra Norge, da hun hadde familie i Terrace og kjæresten bodde i Prince Rupert. Det var super hyggelig og jeg tror aldri jeg har kjørt bil så lenge før i midt liv så var sykt spent på hvordan det skulle gå da vi kjørte i 8 timer, men det gikk over all forventning. Så her er et lite bilde dryss.

 

 

Når vi kom til Terrace fikk vi se en statue av mannen som grunnla byen ut skjært i tre, noe som var ganske kult.

 

Venninna vår bor på en gård så hun viste oss rundt, dette var deler av utsikten fra huset demmes som var utrolig lekkert.

De hadde også verdens søteste labradorer.

Å noen søte kuer 🙂

Dagen etter kjørte vi til Prince Rupert, og de hadde utrolig fine malte bilder overalt på bygningene sine. Prince Rupert er også en av de største havnene i Canada, hvor de eksporterer mengder varer til Kina, så byen var stort preget av dette.

Jeg blir alltid forbløffet over hvor fin natur Canada har.

Dag nummer to, tok venninna vårs oss med på favoritt frokoststedet hennes. Hvor vi spiste de sykeste pannekakene.

Vi ble også tatt med på båttur og vist rundt i byn. Vi så til og med en sel i vannet 🙂

hehe, vikitg å passe seg for bjørn 😛

Den siste dagen var vi ute og grillet på kvelden noe som utrolig koselig. Det eneste var at det ble litt seint, så det å komme seg på toget hjem dagen etter var veldig tungt.

Da streiken forsatt pågår bestemte rom-kameraten vår seg for å bli igjen med kjæresten sin i Prince Rupert. Så jeg og venninna mi tok toget hjem igjen til Prince Geroge. Toget her er virkelig ikke som i Norge, det er utrolig uforutsigbart og er ofte mer en tre timer forsinket. Vi var heldigvis heldige å toget var på tiden. Så turen hjem tok 11 timer, som er sykt rart da det kun tar 8 timer med bil.

 

Når er vi tilbake på skolen og bare håper at streiken vil gi seg snart, da det ikke er så mye å gjøre her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg